Open dagen

Word vrachtwagenchauffeur of specialist in de logistiek

Ontdek de wereld van transport & logistiek op onze open dagen

Overweeg jij om te gaan werken en leren in de transport en logistiek? Wil je direct een goed salaris verdienen om leuke dingen te doen én wil je tegelijkertijd werkervaring opdoen om uiteindelijk je vakdiploma te behalen? Start dan volgend schooljaar een BBL-traject via Aldivèr!

Wij zijn Aldivèr. Al sinds 2006 zijn we actief in het verzorgen van leerwerktrajecten. Gemiddeld vinden we ieder jaar voor ruim 500 leerlingen een passende leerwerkplek, met name in de vakgebieden transport, logistiek & automotive. Dat doen we samen met ROC’s en erkende leerbedrijven. Door de jaren heen hebben we een uitstekend netwerk opgebouwd en weten we precies waar jij het beste op je plek zit. Met onze unieke bonusregeling maak jij kans op een gratis B-rijbewijs!

AdobeStock 507560066 min 25 v2
Kom naar onze open dag

De open dagen worden door de verschillende ROC's georganiseerd, hier kan jij de wereld van transport en logistiek ontdekken! Je maakt kennis met onze consulenten die jou alles kunnen vertellen over onze BBL-trajecten. Je krijgt voldoende informatie en leuke spullen mee naar huis, zodat je alles thuis nog eens rustig kunt bekijken.

Als je kiest voor een BBL-traject via Aldivèr ga je direct aan de slag bij een erkend leerbedrijf in jouw regio. Eén dag in de week ga je naar school waar je alle benodigde theorie krijgt. Daarnaast ga je vier dagen per week aan het werk bij jouw leerbedrijf, waar je deze theorie direct in de praktijk kunt brengen. Je verdient gelijk je eigen geld, om de dingen te kunnen doen die jij naast werken en leren belangrijk vindt.

Open dagen bij jou in de buurt

Aldivèr is aanwezig op de volgende open dagen:

Wij verwelkomen je graag op een open dag bij jou in de buurt. Wil je meer informatie? Bel of app ons dan gerust. 

Bel ons   WhatsApp ons