Wie een vak kent, heeft altijd werk

Direct poen in je zak?

Wil jij het liefst direct aan het werk en geld verdienen? Wil jij je vakdiploma behalen zonder dat je iedere dag in de schoolbanken hoeft te zitten? Dan is een beroepsbegeleidende leerweg (BBL) iets voor jou. Daarvoor ben je bij Aldivèr aan het juiste adres! Wie een vak kent, heeft altijd werk.

Gewoon aan de slag

Bij ons kan je direct aan de slag bij een erkend leerbedrijf in jouw regio. Daar ga je vier dagen per week aan het werk en leer je in de praktijk wat het vak dat jij hebt gekozen werkelijk inhoudt. Eén dag in de week ga je naar school en leer je het vak in theorie. Je brengt de theorie daardoor gelijk in de praktijk. Je verdient bovendien vanaf de eerste dag je eigen loon. Zo kun je de dingen doen die jij naast werken en leren belangrijk vindt.

LET OP!
De enige voorwaarde die we stellen, is dat je gemotiveerd bent. Want alleen met een goede motivatie en een gezonde dosis inzet kan je het BBL-traject goed afronden. Zonder motivatie geen diploma.

Wat past bij jou?

Bij Aldivèr hebben we veel ervaring met het zoeken en vinden van de juiste leerwerkplekken. Vooral in de groothandel, transport en logistiek zijn wij al jaren actief. Sinds 2019 helpen we je ook aan een passende leerwerkplek binnen de automotive. Heb je zelf een bedrijf op het oog waar je graag aan de slag wilt? Laat het ons weten, dan gaan we daar ook graag mee in gesprek.

Aan de slag
Ben je eenmaal gestart met je baan, dan hou je dagelijks contact met jouw praktijkopleider op je leerwerkplek, die je de weg wijst op de werkvloer. School zorgt één dag per week voor je theoretische opleiding. Daarbij doen we ons best om de praktijk en de theorie zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Je Aldivèr-consulent is het eerste aanspreekpunt als je vragen hebt of wanneer het
even niet zo goed gaat op het werk.

Direct geld verdienen

Natuurlijk krijg je van ons gelijk een arbeidscontract. Want je gaat direct aan de slag en dan verdien je dus jouw eigen salaris. Jouw arbeidscontract is verbonden aan een studieovereenkomst. Heb je je diploma gehaald, dan bepaal jij zelf waar je aan de slag gaat. Als je dat wilt, helpen wij je met het vinden van een werkplek.

Extra kosten
Loop je dan tegen extra kosten aan, bijvoorbeeld voor aanvullende diploma's of certificaten zoals een rijbewijs of veiligheidscertificaat? Dan helpen wij je op weg. In het studiecontract leggen we vast hoe we deze kosten verrekenen met je salaris en hoe je kunt sparen voor kosten die nog gaan komen.

Bonusregeling
Een groot deel van de kosten kan je al tijdens je leerwerktraject terugverdienen. Dat doe je via een bonusregeling, bijvoorbeeld als je een certificaat of een diploma hebt behaald. Zo wordt je nog eens extra beloond, omdat je een deel van de kosten al tijdens je opleiding terugverdient. Wil je de exacte regeling weten? 

Schooldagvergoeding
Per 1 september 2022 ontvangen al onze BBL-leerlingen een schooldagvergoeding van € 20,- netto per schooldag. Dit kan oplopen tot maar liefst € 800,- netto extra per jaar bovenop je salaris! 

Bekijk bonusregeling  Bekijk schooldagvergoeding

Diverse sectoren

Bij Aldivèr hebben we goede contacten met erkende leerwerkbedrijven in diverse sectoren. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje.

Logistiek
Logistiek is niet alleen dozen stapelen of verplaatsen. Het is het geheel van op- en overslag, van planning, organisatie en vervoer. Dit vak kan je leren via een leerwerktraject waar wij voor zorgen en waar wij je bij helpen.

Transport
Zonder transport staat alles stil. En chauffeurs zijn altijd hard nodig. Maar chauffeur word je niet zomaar. Dankzij ons leerwerktraject kan je chauffeur worden in het goederenvervoer. We helpen je om te beginnen, zelfs financieel, met het behalen van je rijbewijzen.

Transport  Logistiek

Meer weten?

Wil jij werken en leren in de transport of logistiek? Plan dan een meeting in met één van onze consulenten of stuur ons een Whatsapp bericht. Wij helpen je graag op weg!

Neem contact met ons op