Missie & Kernwaarden

AdobeStock 302850258 min 40

Aldivèr wil niet per se heel groot worden, maar we willen wel goed zijn in wat we doen

Missie

Aldivèr is een onderneming die ernaar streeft de perfecte match te maken tussen personeel en organisaties. Dit doen wij zowel op individuele basis als op grootschalige basis. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen en begeleiden van leerlingen in BBL-trajecten binnen transport, logistiek & automotive.

Ons doel is niet om de grootste te zijn, maar wel de beste. De beste voor onze klanten én onze kandidaten. Dat is terug te zien in onze dienstverlening en service, onze scherpe tarieven, open communicatielijnen en de persoonlijke begeleiding die wij onze leerlingen bieden.

Onze kernwaarden zijn: kwaliteit, veiligheid en groei

Kernwaarden

Kwaliteit
Kwaliteit leidt tot een hogere productiviteit! Kwaliteit bestaat uit veel zaken. Het zijn alle dingen die verwacht mogen worden van een gecertificieerd uitzendbureau: facturen moeten kloppen, offertes moeten scherp zijn, de persoonlijke begeleiding moet goed zijn en het salaris moet snel en correct aan de werknemers worden betaald. Kwaliteit bestaat ook uit wat je niet verwacht, waardoor de werknemer en de samenwerkende partijen echt ervaren dat zij centraal staan. Dat schepje erbovenop, daar specialiseren wij ons in en en wij merken dat dat wordt gewaardeerd.

Veiligheid
Bij Aldivèr staat de veiligheid van onze werknemers hoog in het vaandel. Wij voldoen aan een hoge standaard wat betreft veiligheid en gezondheid op de werkvloer en zorgen voor een risico analyse van elke werkplek. Deze eigenschappen zijn immers prioriteit voor ons, onze opdrachtgevers en werknemers.

Groei
De prettigste manier van samenwerken krijg je als je dezelfde belangen nastreeft. Daarom werken wij hard mee aan de groei en bloei van ondernemingen en werknemers. Als het hen goed gaat, plukken wij daar tenslotte ook de vruchten van.

Wil je meer weten over onze missie & kernwaarden? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op