Over Aldivèr

AdobeStock 303605274 min 1 25 v3

Aldivèr Werken & Leren

is één van Nederlands grootste detacheerders in BBL- en leerwerktrajecten in transport, logistiek & automotive. Met gemiddeld zo'n 500 leerlingen voor de diverse leerwerktrajecten weten wij als geen ander waar we het over hebben. De afgelopen jaren, al sinds 2006, hebben we met veel leerbedrijven, maar ook met alle betrokken rijscholen en ROC's een schat aan ervaring opgedaan.

Aldivèr als onderdeel van de Flexcraft Group

De Flexcraft Group is gespecialiseerd in het verbinden van mensen en werk. Dit doen wij met verschillende soorten van dienstverlening, die we hebben ondergebracht in gespecialiseerde bedrijfsonderdelen. Flexcraft Group is onderdeel van de Horizon Groep. Bijna 13.000 productiemedewerkers zijn inmiddels dagelijks via de Horizon Groep aan de slag voor Nederlandse productiebedrijven. Productiewerk vraagt om vak- en proceskennis. De Horizon Groep wil van toegevoegde waarde zijn en bedrijven helpen groeien met de juiste flexkrachten en een goed proces. Zij zetten hun kennis in voor ieder kort of langdurend project, voor eenvoudig en gespecialiseerd werk. Daarbij gaan ze verder dan het werven, inzetten en begeleiden van medewerkers. Een hoge productiviteit, een hoog rendement en een goed proces dragen immers ook bij aan de groei van de klant.

Onder de Flexcraft Group vallen diverse labels:

Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie   Flexcraft European Work Support

Verder lezen

Aldivèr werken en leren is één van Nederlands grootste detacheerders in BBL- en leerwerktrajecten in transport, logistiek & automotive.

Wil je ons beter leren kennen? Lees dan meteen meer over wat we doen, waar wij als bedrijf voor staan en wat anderen over ons zeggen. Als je nog meer vragen hebt, neem dan contact met ons op!

Missie & Kernwaarden   Ons Team   Referenties   Contact