Logisch, werken in de logistiek

Direct geld verdienen tijdens je opleiding!

Wil jij aan de slag in de logistieke wereld? Wij helpen je op weg! Tijdens je opleiding kom je bij ons in dienst en verdien je meteen je eigen salaris. Bovendien ben je 100% zeker dat je een goed betaalde baan hebt tijdens je opleiding. Ook na je opleiding kun je trouwens overal de slag. Bij het bedrijf waar je je BBL-traject hebt gevolgd, maar ook bij een ander logistiek bedrijf.

Het hele BBL-traject van werken en leren in de logistiek duurt 1 tot 3 jaar. In samenwerking met een ROC krijg je theorielessen en de praktische vaardigheden leer je bij je leerbedrijf. Daarnaast betaalt het leerbedrijf ook nog eens netjes voor je gewerkte uren. Je kunt je opleiding uitbreiden met het behalen van je rijbewijzen. En ook daar helpen wij je mee, zelfs financieel.

Logisch, werken in de logistiek

Logistiek is niet alleen een doos van de ene naar de andere plek vervoeren. Het is een uitgebreide keten van activiteiten. Van opslag, overslag en transport tot planning en organisatie. Logistiek medewerker ben je dus niet zomaar. Een goede opleiding is daarom erg belangrijk en kun je via ons volgen!

AdobeStock 302850258 min 40

Wil jij vier dagen per week je handen uit de mouwen steken in de praktijk en één dag per week naar school voor de bijbehorende theorie? Kies dan voor een BBL-traject in de logistiek. Jij kunt kiezen uit:

Informatiepakket aanvragen

Geïnteresseerd in bovenstaande opleiding met baangarantie?

Vul het formulier in en je ontvangt gelijk het informatiepakket!