Scholen vertellen over Aldivèr

Alle Kiers, docent Transport & Logistiek Deltion College in Zwolle

"Ik gun iedere collega op school zo’n samenwerkingspartner"
Alle Kiers

Al jaren leidt Alle Kiers, docent Transport & Logistiek, samen met Aldivèr vakbekwame professionals op voor de transport en logistieke sector. Van het zoeken naar een passende leerwerkplek tot een succesvolle afronding van de opleiding; bij iedere stap op weg naar een diploma is Aldivèr betrokken. Een helpende hand die Alle al zijn collega’s zou gunnen.

"Ik ben ooit begonnen als vrachtwagenchauffeur en kwam na een aantal jaren op de afdeling Planning terecht. Daarna volgde een baan op de afdeling Facilitair, waar ik verantwoordelijk was voor de inkoop van middelen en materialen. Zowel in de transport als de logistiek heb ik de nodige ervaring. Als zij-instromer kwam ik dertien jaar geleden in het onderwijs terecht. Hier probeer ik dagelijks mijn kennis maar vooral ook mijn liefde voor het vak over te brengen op studenten."

"Sinds ik als docent bij het Deltion College werk, zijn er intensieve contacten met Aldivèr. De consulenten van Aldivèr hebben een ongekend sterk netwerk in de sector. Zij zijn een verlengstuk van ons als opleider naar het bedrijfsleven. Zij helpen onze studenten letterlijk op weg, wanneer ze kiezen voor een chauffeursopleiding. Bovendien financiert Aldivèr de opleiding, zodat toekomstige chauffeurs niet worden tegengehouden door het kostenplaatje."

"Een opleiding tot chauffeur is een relatief dure beroepsopleiding. Dat komt vooral doordat je meerdere rijbewijzen en certificaten moet behalen. Doordat Aldivèr onze studenten in dienst neemt en de opleiding voorschiet, hoeven ouders of studenten geen lening aan te gaan en bouwen ze geen studieschuld op. Dat is een ontzettend groot pluspunt." 

"Als opleider plukken ook wij de vruchten van de samenwerking met Aldivèr. Zo verdelen we de begeleiding en brengen we gezamenlijk een bezoek aan de leerwerkbedrijven. Als ROC horen we nooit klachten over Aldivèr van onze studenten of leerbedrijven. Dat is voor ons de beste graadmeter en dé reden dat we al dertien jaar samenwerken. Ik gun iedere collega op school zo’n samenwerkingspartner."

Informatiepakket aanvragen

Geïnteresseerd in bovenstaande opleiding met baangarantie?

Vul het formulier in en je ontvangt gelijk het informatiepakket!