Ouders vertellen over Aldivèr

AldiverreferentieRubenTenklooster

Ouders van Ruben ten Klooster

"Ruben wist al van kleins af aan dat hij chauffeur wilde worden. Toen hij klein was is hij een aantal keren mee geweest met mij op de vrachtwagen en vond het rijden en reizen toen al erg mooi. Ruben is, ondanks dat hij het rijden erg mooi vond, toch eerst een andere opleiding gestart. Maar na verloop van tijd kwam hij tot de conclusie dat het rijden hem toch meer trok en heeft toen besloten om te switchen van opleiding. Via de opleiding Chauffeur Goederenvervoer kwam Ruben in contact met Aldivèr. De contacten met Aldivèr zijn erg goed en via hen is Ruben bij Postuma AGF IJsselmuiden terechtgekomen waar hij met erg veel plezier werkt. Ruben hoopt deze opleiding in mei af te ronden."

- Rob ten Klooster (vader van Ruben ten Klooster)

Referantie Marwin van Lente

Ouder van Marwin van Lente

"Vanaf dat Marwin kon praten, had hij het er alleen maar over dat hij vrachtwagenchauffeur wilde worden. Zijn opa reed vroeger op de melkwagen en ik werk bij een transportbedrijf als rangeerder. Marwin wist dat hij een BBL-opleiding wilde doen en zo kwamen we bij Aldivèr terecht. Aldivèr heeft ons goed geholpen om een stage/leerplek te vinden, in deze huidige corona tijd lag het niet voor het oprapen. Als je vragen of problemen hebt, dan staat Aldivèr je gelijk te woord en helpen ze je."

- Wilco van Lente (vader van Marwin van Lente)

Referentie Melvin van Lagemaat

Ouder van Melvin van Lagemaat

"Al van kleins af aan weet Melvin dat hij chauffeur wil worden. Als klein jongetje ging hij al met zijn vader mee, het werd er met de paplepel ingegoten. Ik heb namelijk ook de papieren. Toen hij ook de opleiding wilde gaan doen waren we dan ook niet verbaasd! Via school kwamen we bij Aldivèr terecht. Die hebben ons heel goed geholpen en geïnformeerd over alles. Ze hebben Melvin ook geholpen aan een baan. Het is fijn als ouders zijnde dat wij ook veel contact hebben met Aldivèr. Ze staan je altijd te woord."

- Wouthera van de Lagemaat (moeder van Melvin van de Lagemaat)

Referentie aldiver Jay Agard

Ouders van Jay Agard

"Jay is leergierig, werkt hard aan zijn toekomst en weet heel goed wat hij in het leven wilt bereiken. Aldivèr biedt hem die mogelijkheid, daar zij betrouwbaar zijn in wat zij zeggen en doen. Zij informeren tijdig hun leerlingen over alles wat er speelt en wat de mogelijkheden zijn. Aldivèr neemt met regelmaat contact op met hun leerlingen om te kijken waar zij eventueel tegen aanlopen of waar zij ondersteuning nodig hebben. Ook ouders worden hierin betrokken, wat als heel erg fijn wordt ervaren. Jay voelt zich veilig, ervaart dat hij gehoord wordt en dat hij ondersteuning krijgt waar nodig. Ook bij zijn werkgever C. Vreugdenhel Holding B.V. te Maasdijk voelt Jay zich op zijn plek en kan hij met al zijn vragen terecht. Een fijne plek om het vak Teamleider Logistiek te leren."

- Elvis Agard (vader van Jay Agard)

Referentie Aldiver Marwin van Lente

Ouders van Barry van Bladel

"Het leukste aan mijn beroep als elektricien was het rijden door Nederland, daarom heb ik 25 jaar geleden gekozen voor de transportsector. Vijf jaar in de bloemen en groenten en nu 20 jaar bij HWS Verhuur als hoogwerker transporteur. Prachtig vond ik het als mijn drie kinderen meegingen. Bij de oudste is het chauffeurvirus echt overgeslagen. Hij is helemaal gek van vrachtwagens. Ik vind het prachtig om te zien hoe hij zich in het wereldje verlekkerd. Twee jaar geleden is hij de BBL-chauffeursopleiding gaan doen bij MBO Rijnland, met Aldivèr als beroepsbegeleider. Het is fijn om te zien hoe er een passende baan wordt gezocht waar die jongens zich thuis voelen. Nu met de coronacrisis liggen de rijlessen e.d. stil maar als het straks weer begint te rollen hoop ik dat ik hem snel tegen kom in zijn eigen truck."

- Werner van Bladel (vader van Barry van Bladel)

Informatiepakket aanvragen

Geïnteresseerd in bovenstaande opleiding met baangarantie?

Vul het formulier in en je ontvangt gelijk het informatiepakket!