Logistiek teamleider

AdobeStock 251462228 min 1 40
Wat doet een logistiek teamleider?

Als logistiek teamleider ben je de onmisbare schakel tussen de werkvloer en het kantoor. Het ene moment steek je je handen uit de mouwen als meewerkend voorman in het magazijn, het andere moment regel je zaken vanachter je computer op kantoor. Je plant onder andere het ontvangen en opslaan van goederen, je voert de voorraadcontrole uit, begeleidt het orderpicken en maakt goederen gereed voor expeditie.

Naast deze werkzaamheden ben jij je als logistiek teamleider de organisator van het werkoverleg, stuur je medewerkers aan, begeleid je medewerkers bij hun werkzaamheden en controleer je het uitgevoerde werk op kwaliteit, kwantiteit en productiviteit.

De voordelen op een rijtje
Als je voor Aldivèr kiest, zijn dit jouw voordelen:

  • Je hebt gegarandeerd een baan tijdens je opleiding.
  • Je krijgt een welverdiend salaris, conform de CAO.
  • Je krijgt de mogelijkheid om direct te starten met werken bij je toekomstige leerbedrijf.
  • Je bent verzekerd van een veilige werkplek bij een erkend leerbedrijf.
  • Je tekent een leerarbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding.
  • Wij dragen bij in je studiekosten, voor werkschoenen, een veiligheids- en/of heftruckcursus en jouw examens.
  • Voor het schoolgeld, cursussen en examens biedt Aldivèr je een hoge subsidie plus de kans op vergoeding van je volledige opleidingspakket.

Andere logistieke opleidingen
Naast de werk- en leertrajecten voor de opleiding logistiek teamleider kun je bij ons ook kiezen voor een toekomst als logistiek medewerker, specialist transport en logistiek of logistiek supervisor. Heb je interesse om naast je logistieke opleiding ook je rijbewijzen te halen, dan is de opleiding Logistiek PLUS jou op het lijf geschreven.

Vooropleidingsniveau voor logistiek teamleider niveau 3
Om voor de opleiding logistiek teamleider in aanmerking te komen heb je minimaal een Mavo-, VMBO- of Havo-diploma nodig. Daarnaast ben je gemotiveerd, houd je van aanpakken, ben je geïnteresseerd in transport en logistiek en heb je enkele jaren werkervaring, bij voorkeur in deze sector.

Meld je aan   Bekijk onze vacatures

Informatiepakket aanvragen

Geïnteresseerd in bovenstaande opleiding met baangarantie?

Vul het formulier in en je ontvangt gelijk het informatiepakket!