"Na acht jaar zit ik nog altijd uitstekend op m’n plek"

13 April 2022

Elwin Chikhoer, enthousiaste motor op de recruitment afdeling

In 2014 zag Elwin Chikhoer (37) een vacature voorbijkomen waarin Aldivèr op zoek was naar een enthousiaste recruiter. Hij had nog nooit van Aldivèr gehoord, maar werd getriggerd door de specifieke doelgroep. Inmiddels is Elwin al weer acht jaar de motor op onze afdeling recruitment.

 "Na mijn opleiding Commerciële Economie kon ik meteen aan de slag bij mijn stagebedrijf. Dat was een uitzendbureau waar ik in zeven jaar tijd de kneepjes van het vak heb geleerd. Ik ging voor een heel uiteenlopende klantenportefeuille op zoek naar een geschikte kandidaat. Van zestienjarige scholieren die bij een komkommerboer aan de slag gingen in de zomervakantie tot hoger opgeleiden die een vaste baan zochten."

 Gelijk een klik

"In de vacature van Aldivèr trok juist het werken met BBL-leerlingen gelijk m’n aandacht. Aldivèr is actief in een nichemarkt, waarin gemotiveerde leerlingen vaak lastig te vinden zijn. Ik werd getriggerd door de missie om leerlingen klaar te stomen voor de transport- en logistieksector. Tijdens mijn kennismakingsgesprek was er gelijk een klik. Die klik is er na acht jaar nog steeds. Ik zit hier uitstekend op mijn plek."

 Manusje van alles

"In de afgelopen jaren heb ik mezelf ontwikkeld tot enthousiaste aanjager op de recruitment afdeling. Ik ben een manusje van alles en houd me bezig met ontzettend veel verschillende werkzaamheden. Zo stel ik vacatures op voor onze website, werk ik mee aan social media campagnes, onderhoud ik contacten met onze leerlingen en hun ouders en ondersteun ik de consulenten uit onze buitendienst. Verder ben ik de rechterhand van de business unit manager."

 

Aan de lijn 

"Daarnaast ben ik het eerste aanspreekpunt voor iedereen die contact opneemt met Aldivèr. Veelal zijn dat leerlingen, maar ik heb ook regelmatig ouders aan de lijn met vragen. Niet te vergeten de leerbedrijven, onze samenwerkende rijscholen en de ROC’s. Juist die afwisseling maakt mijn werk zo leuk."

 Altijd aan

"Ik sta altijd aan. Zelfs op zondagavond check ik nog mijn appjes. Regelmatig krijg je appjes van leerlingen met vragen, die er dan ook van uitgaan dat je ook even snel reageert. Zo'n klusje betaalt zich dubbel en dwars terug wanneer een leerling na de nodige hobbels op de weg toch uiteindelijk een diploma in de pocket heeft. Daar doe ik het voor!"

 

Collega van Elwin worden?

Word jij net als Elwin enthousiast van zo’n afwisselend takenpakket binnen onze organisatie? Dat komt goed uit, want we zoeken nog een nieuwe recruiter. Stuur je motivatiebrief en CV naar elwin@aldiver.com en wie weet zit jij binnenkort naast Elwin op kantoor!