Voor leerlingen

Wat doen we?

Wil jij direct aan de slag bij een bedrijf en het liefst meteen ook geld verdienen? Wil je een vakdiploma behalen, zonder dat je daarvoor iedere dag naar school hoeft? Dan is de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) precies wat voor jou.

Bij Aldivèr hebben we veel ervaring met het zoeken en vinden van de juiste leerwerkplekken. Ken jij zelf al een bedrijf waar je graag aan de slag wilt, dan gaan we ook daar graag op de koffie. Vooral in de groothandel, transport en logistiek zijn wij al jaren actief. Sinds 2019 begeleiden wij ook trajecten binnen de automotive sector.

Ieder jaar vinden we voor zo’n 500 leerlingen een passende leerwerkplek. Wij weten dan ook als geen ander hoe we jou het beste kunnen begeleiden. En belangrijker nog: het gaat ons bij Aldivèr, net als jij, om jouw toekomst.

Hoe pakken we dit aan?

BBL-leerlingen begeleiden doe je niet zomaar. Dat kost tijd, een grote mate van betrokkenheid en kennis van zaken. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak, kennis van de verschillende regio's en een nauwe samenwerking met de ROC’s, de praktijkopleiders binnen de leerbedrijven en de rijscholen. Zo zorgen we ervoor dat jij gedurende je opleiding optimaal functioneert en je kunt blijven ontwikkelen. Jij hebt aan het einde van je opleiding naast een MBO-vakdiploma dus ook zeer waardevolle praktijkervaring op zak!

Een vakbekwame toekomst
Aldivèr biedt je een gedegen opleiding voor een mooi vak, met de mogelijkheid om dat uit te breiden met diverse rijbewijzen. Je verdient tegelijkertijd nog geld ook! Wij zorgen voor een geschikte leerwerkplek gedurende je opleiding, met een passend salaris en financiële ondersteuning voor het behalen van je benodigde certificaten en/of rijbewijzen. Zo helpen wij jou vakbekwaam de toekomst in.

Bekijk onze diverse BBL-trajecten in de volgende sectoren:

Logistiek  Transport

Samenwerking met bedrijven, rijscholen en ROC's
Bedrijven, rijscholen en ROC's werken graag met ons samen. We helpen hen met het vinden, selecteren en begeleiden van nieuwe, gemotiveerde leerlingen. Op die manier werken wij mee aan de ontwikkeling van nieuwe young professionals in de sector transport, logistiek & automotive.

Bekijk wat anderen over ons zeggen:

Referenties

Informatiepakket aanvragen

Geïnteresseerd in bovenstaande opleiding met baangarantie?

Vul het formulier in en je ontvangt gelijk het informatiepakket!