Voor bedrijven

Campagnebeeld Aldiver ahmad klein

De beste partner in leerwerktrajecten

Aldivèr is gespecialiseerd in leerwerktrajecten in de sector transport en logistiek. Aldivèr werft, selecteert, plaatst en begeleidt kandidaten die tijdens een leerwerktraject aan de slag gaan bij onze opdrachtgevers.

Wij doen dit voor diverse opleidingen, waaronder Chauffeur Goederenvervoer, Logistiek medewerker, Planner, Supervisor en Teamleider logistiek.

Plaatsing kandidaten
Wij kunnen onze kandidaten op diverse manieren bij jouw erkend leerwerkbedrijf plaatsen. Daarbij maken we samen met jou een keuze uit:

  • Detachering van medewerkers in opleiding (BBL- en Leerwerktrajecten)
  • Uitzenden en detachering van vakbekwame chauffeurs
  • Werving & selectie

Goede prijskwaliteitverhouding
Ons werk is mensenwerk, daar zijn we ons zeker van bewust. Vandaar dat we alles in het werk stellen om op een snelle, correcte en met name vriendelijke wijze aan de wensen van onze leerwerkbedrijven te voldoen.

Als opdrachtgever ben je er zeker van dat jouw kandidaten met veel zorg zijn geselecteerd en aansluiten op de functie-eisen. Onze leerlingen kunnen erop rekenen dat wij een bedrijf vinden dat goed bij hun opleiding én hun leerdoelen past. Leerlingen kunnen bovendien renteloos hun opleiding bij ons financieren en betalen een lage wekelijkse eigen bijdrage.

Subsidie praktijkleren voor BBL-leerlingen

Voor iedere BBL-leerling die in jouw bedrijf aan de slag gaat, kun je op jaarbasis achteraf de subsidie Praktijkleren aanvragen. Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar de site van de rijksoverheid: klik hier voor meer informatie. Aldivèr helpt je graag met de aanvraag voor deze subsidie. De subsidie kan oplopen tot een maximum van € 1350,- per half jaar. Dit komt neer op een reductie van ongeveer € 1,50 per gewerkt uur.

Ook leerwerkbedrijf worden?

Op zoek naar extra handen, frisse blikken en gemotiveerde nieuwe collega’s binnen jouw bedrijf? Word ook leerwerkbedrijf. Stuur ons een bericht en wij nemen contact met je op.