Logistiek medewerker

AdobeStock 303605274 min 1 25 v2
Wat doet een logistiek medewerker?

Vrachtwagens laden of lossen, rijden op de heftruck of goederen op een handige manier opslaan. Als leerling logistiek medewerker leer je precies hoe het werkt in de logistieke wereld. Je gaat onder andere aan de slag met moderne technische hulpmiddelen, elektronische data-uitwisseling, opslagsystemen, verpakkingssoorten, klantvriendelijkheid en je beroepshouding. Daarbij werk je nauw samen met collega’s binnen je leerbedrijf en krijg je begeleiding op de werkvloer van een ervaren vakman. Zo doe je praktijkervaring op en verdien je direct je welverdiende salaris.

Andere logistieke opleidingen
Naast de werk- en leertrajecten voor de opleiding logistiek medewerker kun je bij ons ook kiezen voor een toekomst als logistiek teamleider, specialist transport en logistiek of logistiek supervisor. Heb je interesse om naast je logistieke opleiding ook je rijbewijzen te halen, dan is de opleiding Logistiek PLUS jou op het lijf geschreven.

De voordelen op een rijtje:

  • Je hebt gegarandeerd een baan tijdens je opleiding.
  • Je krijgt een welverdiend salaris, conform de CAO.
  • Je krijgt de mogelijkheid om direct te starten met werken bij je toekomstige leerbedrijf.
  • Je bent verzekerd van een veilige werkplek bij een erkend leerbedrijf.
  • Je tekent een leerarbeidsovereenkomst voor de duur van je opleiding.
  • Wij dragen bij in je studiekosten, voor werkschoenen, een veiligheids- en/of heftruckcursus en jouw examens.

Vooropleidingsniveau voor logistiek medewerker niveau 2
Om voor de opleiding logistiek medewerker in aanmerking te komen, heb je een minimaal een Mavo-, VMBO- of Havo-diploma nodig. Daarnaast ben je gemotiveerd, houd je van aanpakken, ben je geïnteresseerd in transport en logistiek en ben je minimaal 16, liefst bijna 17 jaar.

Is dit iets voor jou? Als je je aanmeldt, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om jouw mogelijkheden te bespreken. Je kunt ook een kijkje nemen bij onze vacatures of er al een uitdagende werkplek bijzit bij jou in de buurt.

Meld je aan   Bekijk onze vacatures

Informatiepakket aanvragen

Geïnteresseerd in bovenstaande opleiding met baangarantie?

Vul het formulier in en je ontvangt gelijk het informatiepakket!