Logistiek supervisor

File125 1
Wat doet een logistiek supervisor?

Als logistiek supervisor coördineer en begeleid je de werkzaamheden in het magazijn en zorg je voor een optimale goederenstroombeheersing. Als het nodig is, steek je ook zelf de handen uit de mouwen. Met andere woorden: jij hebt uitvoerende en voorbereidende taken.

Als supervisor stuur je alle activiteiten aan die te maken hebben met ontvangst, controle, inslag, beheer, picking en shipping van goederen. De meeste uitvoerende werkzaamheden delegeer je aan de logistiek groepsleider(s). Als logistiek supervisor heb je een scherp oog voor het verbeteren van de dienstverlening en het verkleinen van de kosten.

Je geeft leiding aan je afdelingsmedewerkers en bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid. Bovendien hou je de directie op de hoogte van het reilen en zeilen in het magazijn.

De voordelen op een rijtje
Als je voor Aldivèr kiest, zijn dit jouw voordelen:

  • Je hebt gegarandeerd een baan tijdens je opleiding.
  • Je krijgt een welverdiend salaris, conform de CAO.
  • Je krijgt de mogelijkheid om direct te starten met werken bij je toekomstige leerbedrijf.
  • Je bent verzekerd van een veilige werkplek bij een erkend leerbedrijf.
  • Je tekent een leerarbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding.
  • Wij dragen bij in je studiekosten, voor werkschoenen, een veiligheids- en/of heftruckcursus en jouw examens.

Andere logistieke opleidingen
Naast de werk- en leertrajecten voor de opleiding logistiek teamleider kun je bij ons ook kiezen voor een toekomst als logistiek medewerker, specialist transport en logistiek of logistiek teamleider. Heb je interesse om naast je logistieke opleiding ook je rijbewijzen te halen, dan is de opleiding Logistiek PLUS jou op het lijf geschreven.

Vooropleidingsniveau voor logistiek supervisor niveau 4
Om voor deze opleiding in aanmerking te komen, heb je een diploma nodig op MBO-niveau. Daarnaast ben je gemotiveerd, houd je van aanpakken, ben je geïnteresseerd in transport en logistiek en heb je enkele jaren werkervaring, bij voorkeur in deze sector.

Meld je aan   Bekijk onze vacatures

Informatiepakket aanvragen

Geïnteresseerd in bovenstaande opleiding met baangarantie?

Vul het formulier in en je ontvangt gelijk het informatiepakket!