Hoe werkt 't?

FAL Fotoshoot TransportLogistiek 86 of 126

Een BBL opleiding volgen

Hoe werkt 't?

Wil jij een vakdiploma, maar niet elke dag de schoolbanken in? Dan is een beroepsbegeleidende leerweg in de logistiek (BBL) wat voor jou en ben je bij Aldivèr aan het juiste adres. Wij bieden je samen met een ROC een gedegen beroepsopleiding inclusief professionele begeleiding en baangarantie vanuit Aldivèr. Zo begin je direct met een lekker inkomen!

Aldivèr heeft de afgelopen jaren duizenden leerlingen opgeleid tot vrachtwagenchauffeur of logistiek medewerker en is hiermee 1 van de grootste BBL aanbieders van Nederland. De voordelen van ons Werken & Leren traject op een rijtje:

  • Persoonlijke en professionele begeleiding zorgt voor de juiste voortgang van het werken & leren traject
  • Je ontvangt een wekelijks salaris
  • Wij bieden je een baangarantie; direct aan het werk bij toonaangevende werkgevers die we samen selecteren
  • Flexibel in de keuze van de verkeersschool; samen bepalen we wat het beste bij je past
  • Wij bieden de goedkoopste rijopleiding
  • Wij bieden een schooldagvergoeding van € 20,- netto per schooldag. Dit kan oplopen tot maar liefst € 800,- netto extra per jaar bovenop je salaris! 

Bekijk vacatures   Bekijk de schooldagvergoeding

File125 1

Doe je bij ons de BBL opleiding tot chauffeur wegvervoer dan krijg je 3 rijbewijzen voor 975 euro *! Hiermee is dit de meest voordelige opleiding tot vrachtwagenchauffeur.

Graag vertellen wij je hoe wij te werk gaan; vraag het informatiepakket aan of neem contact met ons op. Ook hebben wij onze open dagen voor jou online gezet. Voor jouw ouders hebben wij alle informatie ook nog eens op een rijtje gezet.

Zoek je een nieuwe uitdaging en wil jij je laten omscholen? Ook dat kan! Je bekijkt het hier.

Informatiepakket aanvragen  Neem contact met ons op

* Dit is de investering na verrekening van onze bonusregeling. De eigen bijdrage op de rijbewijzen wordt wekelijks ingehouden van je salaris (maximaal € 25,- per week). Het bedrag voor de rijbwijs (€ 975,-) hoeft niet in één keer betaald te worden.

Meld je aan bij Aldivèr!

Ga voor een beroepsopleiding met baangarantie!